OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Digitaal loket Dienst Bestuursrechtcolleges. Aangetekende zendingen voor RvVb niet langer verplicht

In het kader van de doelstelling van de beleidsnota Justitie en Handhaving 2019-2024, die de verdere digitalisering van de procesvoering van de Vlaamse bestuursrechtcolleges beoogt, zet de Vlaamse Regering een eerste stap met de definitieve goedkeuring van het Besluit tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 16 mei 2014 houdende de rechtspleging voor sommige Vlaamse bestuursrechtscolleges, wat het digitaal loket betreft.
 

Het besluit biedt de mogelijkheid om de analoge verzending van documenten aan de Vlaamse bestuursrechtcolleges, die onder het toepassingsgebied van het DBRC-decreet vallen, te vervangen door het uploaden en neerleggen op een beheerd en beveiligd loket van deze bestuursrechtcolleges. Daarmee kunnen partijen vanaf de inwerkingtreding van het wijzigingsbesluit hun stukken bij de Vlaamse bestuursrechtcolleges neerleggen via het digitaal loket.

 

 

Lees hier het wijzigingsbesluit

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...