OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Ruimte 45: GECORO Lees het nieuwe nummer nu ook online op OmgevingConnect

In Ruimte 45 staat de Gecoro centraal. Wat is de betekenis van dit adviesorgaan? Waarover kan/mag een Gecoro zich buigen? Is de Gecoro een lastige pottenkijker of een representatieve vertegenwoordiger die kan helpen knopen door te hakken in gevoelige dossiers?

 

Kortom, Ruimte 45 staat opnieuw voor een boeiend stukje leesvoer dat u onlangs in uw brievenbus ontving ... en dat u ook integraal online kunt lezen. Op OmgevingConnect. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan, zoals verschillende weergavemogelijkheden en een slimme zoekmotor op tijdschrift-, nummer- en artikelniveau.

De online versie van Ruimte 45 lezen? Surf naar www.omgevingconnect.be (of klik op de knop hieronder) en meld u aan met uw inloggegevens. Eerste bezoek? Activeer uw toegang met de activatiecode die u bij het afsluiten van uw abonnement ontving. Inloggegevens vergeten of activatiecode nooit ontvangen? Contacteer ons via info@omgevingconnect.be of 050 64 28 18.

 

Lees hier het nieuwe nummer (enkel abonnees).

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...